fbpx

Tarjouksia ja mainoksia

Tällä sivulla on koottuna eri palveluiden linkkejä ja mainoksia joita sivustolla on näkyvillä ja joita käytän säännöllisesti itsekin. Linkit palveluihin ovat kumppanuuslinkkejä ja minulla n niiden kautta mahdollisuus saada taloudellista korvausta jota käytetään tämän blogin ylläpitoon. Nämä linkit ovat merkitty *-merkillä

Kirjat, E-kirjat ja äänikirjapalvelut:

*BookBeat
BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jonka avulla voit kuunnella ja lukea digitaalisia kirjoja älypuhelimellasi ja tabletillasi ja BookBeat-tilauksella voit kuunnella ja lukea tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja rajattomasti. Olen palvelua käyttänyt itse ja perheeni kanssa reilun vuoden ja luettavaa (ja kuunneltavaa) on riittänyt hyvin. Itselläni BookBeat on käytössä äänikirjoille joita tulee kuunneltua esim työmatkoilla. Uusia kirjoja palveluun tulee säännöllisesti ja saatavilla on satojatuhansia kirjoja useammalla eri kielellä. Se mitä itse olen kuitenkin jäänyt kaipaamaan palveluun on talouteen liittyvä kirjallisuus jota mielestäni voisi olla enemmän tarjolla

Linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana!

*Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin kirjojen verkkokauppa, heillä on laaja valikoima kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta edullisesti ja kätevästi netistä. Ilmainen toimitus yli 19,90 € tilauksiin. linkin kautta pääset tutustumaan valikoimaan ja tekemään uusia löytöjä. En ole itse tilannut äänikirjoja palvelusta mutta sijoitusaiheistakirjallisuutta tulee heidän kauttaan tilattua. Kaikki kirjat ja paljon muuta edullisesti samasta paikasta. Tutustu valikoimaan & tilaa!

Sijoittamiseen liittyvät palvelut
*Nordnet
Nordnetissä tein ensimmäiset sijoitukseni ja olen palvelua käyttänyt heidän aloituksessaan alkaen, palvelussa alunperin tärkein oli arvo-osuustulin maksuttomuus, pankkien kuukausiveloitukset arvo-osuustileistä olivat sen verran suuren että ensimmäisten osakkeiden säilytys olisi maksanut reilusti enemmän kuin osakkeet olisivat tuottaneet. Nordnet on kehittänyt palveluitaan ja sivuston uusin versio on mielestäni erittäin toimiva. Ainoa ”murhe” palvelussa on satunnaista kauppaa tekevälle suhteellisen korkeat välityspalkkiot mutta nekään eivät mielestäni ole kohtuuttomat.
Nordnet on myös julkaissut indeksi rahastoja jotka ovat ainakin tähän saakka, tuottaneet mielestäni ihan kohtuullista tuottoa, Nordnet indeksirahasto Suomi on noussut 1v 8,78% / 3v 16,41% / 5v 47,39% . Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta

Matkustaminen

*Airbnb
Airbnb on majoituspalvelu, jonka kautta voit vuokrata asunnon tai huoneen käyttöösi lyhyeksi aikaa. Palvelu on kätevä matkustellessa, sillä hinnat ovat yleensä hotellihuoneita halvempia ja asunnon sijainti tai varustelu voi olla erittäin houkutteleva. Itse käytön heidän kautta löytyviä majoituksia lähes aina kun tulee reissattua Suomessa tai ulkomailla.
Airbnb-palvelun kautta voit vuokrata myös omaa asuntoasi mutta tästä minulla ei ole mitään kokemusta.
Jos rekisteröidyt *Airbnb:lle minun linkkini kautta, saat 20€ alennusta kohdevarauksestaan ja lisäksi saat 10€ käytettäväksi vähintään 40€ maksavaan elämykseen.